Simona Halep e pregătită pentru al patrulea trofeu din 2015: "Voi încerca să mă adaptez pe zgură"



 

**VIDEO** Simona Halep e pregătită pentru al patrulea trofeu din 2015:

Simona Halep va debuta în acest sezon pe zgură la turneul de la Stuttgart. Competiţia va fi transmisă începând de marţi în direct la Digi Sport. Jucătoarea de 23 de ani e cotată cu şansa a doua la câştigarea trofeului, după Maria Sharapova, câştigătoarea ultimelor 3 ediţii.

Ocupanta numărului 3 WTA e calificată direct în turul secund, acolo unde o va înfrunta pe învingătoarea meciului dintre Garbine Muguruza şi Barbora Zahlavova-Strycova. Halep şi Strycova şi-au împărţit victoriile în cele două meciuri directe. În schimb, iberica a câştigat cele trei partide cu jucătoarea antrenată de Victor Ioniţă.

"Este un turneu bun, e turneu greu pentru că e tablou mic şi multe jucătoare vin, chiar primele, în afară de Serena. Va fi un meci foarte greu, primul pe zgură. Voi încerca să mă adaptez şi să să-l câştig", a declarat Simona înaintea plecării în Germania.

Pe lângă trofeu, Halep se poate întoarce acasă şi cu o maşină de lux - bonus pentru câştigatoare. Totodată, românca are şansa de a urca pe locul 2 mondial - trebuie să apere un singur punct WTA, după ce anul trecut a fost eliminată în optimi de Svetlana Kuznetsova.

"Nu contează locul în clasament. Contează să joc eu bine. Nu e vorba de maşini, nu e vorba de nimic. Am posibilităţi dacă vreau să-mi cumpăr. Vreau să joc pentru tenis şi pentru plăcerea de a juca", a adăugat Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑