Halep aplaudă metoda prin care Dulgheru a ironizat-o pe Bouchard : "A fost bine gândită şi amuzantă"



 

**VIDEO** Halep aplaudă metoda prin care Dulgheru a ironizat-o pe Bouchard :

Alexandra Dulgheru şi-a făcut milioane de fani în toată lumea după ce nu a rămas datoare în faţa lui Eugenie Bouchard, pe care a învins-o în al doilea meci din întâlnirea de Fed Cup dintre Canada şi România, stabilind scorul primei zile, 1-1.

Jucătoarea de 25 de ani i-a răspuns numărului 7 WTA: la finalul meciului s-a îndreptat către staff-ul României să dea mâna cu membrii echipei, dar aceştia s-au prefăcut că nu vor să facă asta, gestul fiind o ironie la adresa momentului arogant produs de finalista de anul trecut de la Wimbledon.

"Dulgheriţa, eu îi spun Dulgheriţa pentru că aşa o alintăm noi, a jucat foarte bine şi mă bucur mult că a bătut-o pe Bouchard. Eu nu aş vrea să comentez acest gest pentru că ţine de educaţia fiecăruia şi eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva.

Dar poate că aşa este ea crescută sau aşa este obişnuită şi trebuie să-i acceptăm atitudinea. Chiar Alina mi-a dat link-ul să văd. A fost foarte bine gândită şi amuzantă", a fost şi declaraţia Simonei Halep, care se pregăteşte de turneul de la Stuttgart, care va fi transmis ÎN DIRECT de Digi sport.

Totul a început la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre cele două, la finalul căreia Genie a refuzat să îi strângă mâna româncei, spunând că gestul are legătură cu o superstiţie de-a ei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑