Show-ul continua. Turneul international de taekwondo Moldova Open si-a consumat cea de-a doua zi de concurs VIDEO




Tara noastra este reprezentata la aceasta competitie de 35 de sportivi.

 

Un numar record de sportivi -650 de luptatori din 45 de tari s-au adunat in aceste zile in Sala Polivalenta din Chisinau. Toti vor sa acumuleze puncte, necesare pentru calificarea la Jocurile Olimpice din 2016. Si daca ieri moldovenii au inregistrat performante bune la juniori, astazi pe tatami au iesit liderii selectionatei noastre, Stepan Dimitrov, Andrei Rotaru.


Andrei ROTARU, LUPTATOR MOLDOV: “Nu e prima data cand avem atati participanti. A fost si anul trecut. Ne bucura, deoarece ai cu cine lucra, e placut sa primesti atati oaspeti acasa.”


Vladislav ARVENTII, LUPTATOR MOLDOVA: “Cand ies pe ring ma gandesc numai la ce va face oponentul meu. Daca imi ocup gandurile cu altceva, merge nu prea bine."


Igor IUZEFOVICI, PRESEDINTE FEDERATIA DE TAEKWONDO MOLDOVA: ”Pentru ei este ultima etapa de pregatire pentru Campionatul Mondial. Sportivii nostri pot pretinde la medalii la acel turneu.”


Din tribune a privit turneul britanicul Aaron Cook, care a fost naturalizat la noi si va concura pentru Moldova la Campionatul Mondial, ce va avea loc in Rusia. 


SINCRON: Aaron COOK, LUPTATOR MOLDOVA: “Am vazut luptatorii moldoveni, sunt foarte talentati, campioni europeni. Astept cu nerabdare startul unei noi  etape din  cariera mea  si cred ca vom avea o echipa foarte puternica la mondiale.“


Presedintele Federatiei de Taekwondo a Turciei, Metin Sahin, a ramas satisfacut de organizarea turneului. 


Metin SAHIN, PRESEDINTE FEDERATIA DE TAEKWONDO TURCIA: “In sport castiga cei mai buni, iar luptatorii moldoveni sunt foarte talentati.”


Turneul international de taekwondo G-1 WTF Moldova Open este la a doua editie. Competitia se va incheia maine. 


Sursa: Perfecte
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑