Gorjenii i-au pus gând rău Stelei în finala Cupei Ligii



 

**VIDEO** Gorjenii i-au pus gând rău Stelei în finala Cupei Ligii

Mirajul primului trofeu din istoria clubului îi face pe jucătorii Pandurilor să viseze cu ochii deschişi. "Putem învinge Steaua!", spun jucătorii lui Edi Iordănescu.

Gorjenii ameninţă Steaua înaintea finalei Cupei Ligii, care va fi în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 20:00. Aflaţi în faţa primului trofeu din istoria clubului, jucătorii Pandurilor vor să profite de forma oscilantă a roş-albaştrilor.

Chiar dacă se luptă în continuare pentru salvarea de la retrogradare, elevii lui Edi Iordănescu sunt convinşi că pot învinge din nou Steaua, după 3-1 în ultimul meci din campionat.

“Ne așteaptă o partidă destul de grea, eu zic că suntem foarte pregătiți pentru acest meci. Așteptăm cât mai mulți suporteri de la Târgu Jiu să ne susțină și, de ce nu?, și cei de la Steaua să vină, să susțină echipa, pentru că fotbalul se joacă cu suporteri.”, a declarat Dan Nistor, cu o zi înaintea finalei.

Fost antrenor al roş-albaştrilor, Edi Iordănescu are încredere maximă în jucătorii săi: ”Suntem pregătiți să câștigăm Cupa, asta este ceea ce ne dorim. Istoria nu îi amintește decât pe învingători.

Suntem optimiști, în ciuda faptului că venim după un program destul de încărcat și ducem în continuare o luptă paralelă pentru a ne îndeplini obiectivul.”

Steaua – Pandurii se dispută miercuri, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑