Campioana nu are de ce să se teamă de FC Botoșani: “Eu personal nu cred că pot să bat Steaua”



 

**VIDEO** Campioana nu are de ce să se teamă de FC Botoșani: “Eu personal nu cred că pot să bat Steaua”

Steaua mai speră încă să cucerească titlul în Liga 1, chiar dacă are de recuperat un punct în ultimele două etape față de ASA Tg. Mureș. Campioana joacă duminică, de la ora 21:00, cu FC Botoșani, în runda a 33-a, dar nu are de ce să se teamă. Finanțatorul moldovenilor nu crede că echipa sa poate încurca formația antrenată de Costel Gâlcă.

Valeriu Iftimie, omul care susține cu bani pe FC Botoșani, a vorbit, print telefon, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre meciul de pe Arena Națională. El nu crede că fotbaliștii săi pot face față presiunii disputei.

“Din păcate pentru Botoșani, meciurile mari le-am jucat prost. Steaua m-a bătut de fiecare dată, Petrolul a făcut egal, Tg. Mureș m-a bătut. Nu prea am emis pretenții.

Asta înseamnă starea de echipă mică, provincială, care nu se poate ridica la nivelul de competiție strânsă. De asta cred că va fi greu pentru noi, Steaua are nevoie de victorie. Anul trecut, am fost speriați pur și simplu.”, a spus Iftimie.

Jucătorii moldoveni nu vor avea nicio primă specială pentru disputa de duminică: “Nu avem o primă specială la meciul cu Steaua. M-aș gândi la o primă specială la meciul cu Viitorul. De orice pot să fiu bănuit, dar nu că m-aș duce bătut la o luptă. Interesul meu e să joc foarte bine și să iau puncte. Dar mă îndoiesc că va fi așa ușor. Dar eu personal nu cred că pot să bat Steaua.”

Steaua – FC Botoșani se dispută duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑