Fotbalul italian, zguduit de un nou SCANDAL. Peste 50 de persoane au fost arestate



 

Fotbalul italian e lovit de un nou scandal al meciurilor trucate! În urma unor noi descinderi, 50 de persoane au fost arestate, fiind suspectate de implicarea în aranjarea unor meciuri.

O operaţiune vastă a poliţiei a zguduit din nou fotbalul italian. În vizorul organelor de drept au intrat meciuri din Lega Pro, fosta Serie C, și Serie D.

Printre echipele care sunt suspectate de blaturi se numără formații care au participat în play-off-ul de promovare în Serie B. Conform presei din Italia, dosarul are 1200 de pagini în care sunt vizate 21 de provincii ale Italiei. În urma descinderilor au fost arestate 50 de persoane. Printre cei reţinuţi se numără mai mulți oficiali ai echipelor, jucători, dar și antrenori.

În urmă cu trei ani, când a început scandalul Calcioscommese, au fost vizaţi jucători şi echipe din primele două ligi. Atunci, nouă jucători din Serie A şi Serie B au fost arestaţi, fiind acuzaţi că au aranjat meciuri.

Printre cei arestaţi se regăsesc nume mari din fotbalul italian, precum căpitanul echipei Lazio, Stefano Mauri, fostul căpitan al grupării Genoa, Omar Milanetto, sau Cristian Bertani, de la Sampdoria, dar şi actualul selecţioner al Italiei, Antonio Conte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑