Gâlcă recunoaște că are o pierdere în finala Cupei Ligii: “Va fi foarte greu fără Tănase”



 

**VIDEO** Gâlcă recunoaște că are o pierdere în finala Cupei Ligii: “Va fi foarte greu fără Tănase”

"Steaua poate cuceri Cupa Ligii şi fără Tănase!", spune Gâlcă. Finala cu Pandurii este în direct la Digi Sport, miercuri, de la ora 20:00. Cristi Tănase a fost unul dintre jucătorii cheie ai Stelei în victoria cu 3-2 de la Braşov, care o menţine în lupta pentru titlu. Decarul roş-albaştrilor a suferit o leziune musculară şi e indisponibil până la finalul sezonului.

Costel Gâlcă are resurse pentru a-l înlocui în finala cupei ligii transmisă miercuri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Pentru tehnicianul campioanei ar fi primul trofeu din cariera de antrenor.

“Ne dorim ca această finală, la sfârșitul meciului, să fie în vitrina clubului Steaua. E important pentru noi că am ajuns în finală și ne dorim mult să câștigăm acest titlu. Sper ca și în tribune și în teren să fie un spectacol total. Va fi foarte greu fără Tănase, el a demonstrat că este în echipă și nu trebuie să mai vorbim. Sperăm și suntem convinși că cel care va intra în locul lui va intra la fel de bine.”, a declarat Gâlcă, cu o zi înaintea finale.

Jucătorii campioanei sunt motivaţi la maximum înainte de marea finală. O spune Alex Chipciu: “Din acest an s-a mai pus un trofeu în joc și Steaua joacă mereu să câștige multe trofee, și de asta e cea mai titrată echipă, și prin asta se caracterizează Steaua.

Ne dorim să câștigăm trofeul pentru bucuria și încrederea pe care ti-o dă un asemenea trofeu și cred că ar trebui să vină un moment de bucurie.”

Steaua – Pandurii se dispută miercuri, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑