Campioana Angliei, INVINSA categoric: Chelsea s-a relaxat dupa ce a luat titlu si a fost zdrobita de West Bromwich in penultima etapa




Relaxata dupa ce a luat titlul, Chelsea a fost zdrobita de West Bromwich, scor 0 la 3, in penultima etapa de campionat. In acelasi timp, in Italia, Napoli a obtinut o noua victorie si mai spera sa joace in Liga Campionilor, in sezonul urmator.

 

West Bromwich a dat tonul partidei cu Chelsea, reusind sa marcheze deja in minutul 9. Berahino a trimis un sut-bomba din afara careului si nu i-a lasat nici o sansa lui Courtois. Problemele campioanei au continuat cu eliminarea lui Fabregas, care a lovit cu mingea un adversar. La inceputul reprizei a doua, gazdele au obtinut un penalty. Terry l-a faultat pe Berahino, iar jucatorul obstructionat a transformat lovitura. In cateva momente West Bromwich a completat dezastrul lui Chelsea. Brunt a inscris cu un sut tare si a stabilit scorul final de 3 la 0. 

 

In acelasi timp, in Italia, Napoli lupta pentru locul 3, care duce in Liga Campionilor. Trupa lui Rafael Benitez a castigat aseara un meci extraordinar cu Cesena. Napoletanii au incasat gol primii, apoi au condus cu 2 la 1, au fost egalati, dar au marcat golul decisiv, prin Mertens. 

 

Napoli e la 3 puncte in spatele formatiei de pe locul 3, Lazio. Doar echipele de pe podium vor juca in sezonul urmator in Liga Campionilor. Tot aseara, Fiorentina a invins clar gruparea Parma, scor 3 la 0. 

 

Cu 2 etape pana la finalul sezonului, Fiorentina se afla pe locul 5, care duce in Liga Europa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑