Starul clubului PSG, Ibrahimovic, DETRONAT. Cine a devint cel mai bun jucator al sezonului in Franta



 width=
Cel mai bun jucator al sezonului in Franta a devenit atacantul echipei Lyon, Alexandre Lacazette. El a reusit sa-l devanseze pe superstarul clubului PSG, Zlatan Ibrahimovic. Suedezul, adversar al selectionatei Moldovei in preliminariile campionatului european, se bucura, totusi, de o performanta unica in fotbalul mondial.

 

Alexandre Lacazette are 23 de ani si in acest sezon a explodat la clubul Olympique Lyon. Tanarul atacant este golgheterul ligii franceze cu 27 de goluri, inscrise in 37 de etape. El a fost votat de membrii Uniunii Fotbalistilor Profesionisti din Franta drept cel mai bun jucator al sezonului. 

 

Astfel, francezul a reusit sa-l detroneze pe Zlatan Ibrahimovic. Atacantul suedez de la Paris Saint-Germain castigase premiul de cel mai bun jucator in ultimii 2 ani. Vedeta parizienilor se bucura, totusi, de o performanta unica in fotbalul actual. Sambata, Ibrahimovici a devenit din nou campion al Frantei cu PSG, lasand medaliile de argint formatiei Lyon.

 

Zlatan are cifre incredibile in cariera profesionala. In 14 ani de joc in strainatate, a cucerit de 12 ori titlul national. A fost dublu campion al Olandei cu AJAX, in Italia a luat titlul de 2 ori cu Juventus, de 3 ori cu Inter si o data cu AC Milan. La fel, Ibra a fost campion al Spaniei cu FC Barcelona si in ultimii 3 ani – primul in Franta cu PSG.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑