După despărțirea de Petrolul, Ianis Zicu a semnat cu ASA Tg. Mureș. A 12-a echipă a internaționalului român



După despărțirea de Petrolul, **Ianis Zicu a semnat cu ASA Tg. Mureș.** A 12-a echipă a internaționalului român

Ianis Zicu n-a stat mult timp fără contract după ce s-a despărțit de cei de la Petrolul. Mijlocașul și-a ales numărul 27, acealși pe care l-a purtat și la Timișoara, atunci când a devenit golgheterul campionatului.

ASA Târgu Mureș se pregătește intens pentru revenirea în primul eșalon. Conducerea clubului ardelean a făcut transferuri pe bandă rulantă (12), ultimul sosit fiind Ianis Zicu, după ce cu doar câteva zile mai devreme l-au rezolvat și pe Gabi Mureșan (DETALII AICI).

Internaționalul român, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit repede o nouă echipă, după ce experiența de la Petrolul s-a dovedit a fi una total neinspirată.

Astfel, Zicu a ajuns să joace pentru ASA Tg Mureș, potrivit celor de la sportulmuresean.ro, a 12-a echipă din cariera sa, precedentele experiențe fiind bifate la FCM Câmpina, Farul, Dinamo, Rapid, Poli Timişoara, Inter, Parma, CSKA Sofia, Pohang Steelers, Gangwon FC și Petrolul.

12 jucători a transferat ASA în această vară : Marius Constantin, Sălăgeanu, Feusi, Janos Szekely, Bruno Martins, Velayos, Gabi Mureşan, Ibeh, Irobiso, Henrique, Amoroso, Zicu

11 meciuri, 10 în Liga 1 şi unul în Cupa României

0 goluri

0 pase de gol

În 2011, Zicu pleca de la Poli Timişoara la CSKA Sofia, unde făcea furori: 13 goluri în 15 meciuri, iar bulgarii îl vindeau cu două milioane de euro în Coreea de Sud, la Pohang Steelers.

O jumătate de an şi acolo, apoi un an la Gangwon, întâi împrumutat, apoi transferat. În Asia nu s-a făcut de râs, ba din contră, a dat 21 de goluri în 59 de meciuri, acesta fiind şi motivul pentru care lumea credea că Petrolul a dat lovitura cu el.

A fost şi motivul pentru care ploieştenii i-au acceptat condiţiile financiare şi ar fi cheltuit aproape 700.000 de euro cu Zicu (prima de instalare, contract şi bonusuri) dacă ar fi dus la final contractul pe două sezoane.

></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑