Spectacol cu Boca! Gol din rabona, bară din foarfecă și delirul lui Maradona în tribune



 

**VIDEO** Spectacol cu Boca! Gol din rabona, bară din foarfecă și delirul lui Maradona în tribune

Boca Juniors a învins cu 2-1 pe Quilmes, în etapa a 17-a a campionatului Argentinei, la prima apariție a lui Tevez de la revenirea la echipa unde a crescut. A fost spectacol total pe La Bombonera, cu un gol din rabona, o bară din foarfecă și delir în tribune pentru Diego Maradona.

Sebastian Palacios a deschis scorul pentru gazde în minutul 27, dar reușita serii, poate chiar a campionatului, i-a aparținut lui Jonathan Calleri. Atacantul Bocăi a punctat cu o rabona perfectă în minutul 53.

A primit balonul pe dreapta, a intrat în careu și a încercat să-i paseze lui Palacios, dar un fundaș advers a respins, balonul revenindu-i lui Calleri. Puștiul de doar 21 de ani a ales atunci să șuteze direct, printr-un procedeu tehnic de mare finețe, rabona, trimițând mingea peste portarul Walter Benitez.

Acesta avea să fie salvat de la un nou gol de senzație la jumătatea reprizei, când transversala s-a opus reluării din foarfecă a veteranului Cata Diaz. Căpitanul Bocăi a trimis impecabil din centrul careului, dar a fost lipsit de șansă. Maradona a fost în tribune și s-a manifestat frenetic la toate fazele importante ale formației favorite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑