Tuchel e noul Klopp. Cum a trăit noul antrenor al lui Dortmund debutul perfect din Bundesliga



019 августа 2015

Tuchel e noul Klopp. **VIDEO** Cum a trăit noul antrenor al lui Dortmund debutul perfect din Bundesliga

Borussia Dortmund a avut un sezon sub așteptări și abia a prins un loc în preliminariile UEFA Europa League, sub comanda lui Jurgen Klopp.

Înlocuitorul său pe banca Borussiei nu a fost vreun nume mare, ci a fost ales mai degrabă un tehnician capabil să continue munca vechiului antrenor, care a câștigat campionatul cu Dortmund și a dus-o până în finala UEFA Champions League.

După o perioadă de pauză, Thomas Tuchel, ultima oară la Mainz, a acceptat să o antreneze pe Borussia, conștient fiind că poate fi o rampă de lansare foarte bună pentru el. Iar începutul de sezon este unul excelent. În prima etapă din Bundesliga, în fața a peste 80.000 de oameni, Dortmund a făcut un adevărat spectacol și a câștigat cu 4-0 în fața Borussiei Monchengladbach. De altfel, sub comanda lui Tuchel, Borussia nu a primit încă gol în meciurile oficiale: a trecut cu 1-0 și 5-0 de Wolfsberger și de Chemnitzer, 2-0, în primul tur al Cupei Germaniei.

></p><p>La debutul în Bundesliga, toți ochii au fost pe Tuchel, de când noul antrenor al Borussiei a ajuns la stadion. La fel ca Jurgen Klopp, tehnicianul care a dus-o pe Mainz în Europa a fost agitat în permanență, iar la primul gol al meciului cu Monchengladbach, cel înscris de <strong>Marco Reus</strong>, nu a ezitat să se manifeste ca un adevărat fan.</p><p><img src=a realizat un montaj inedit, pe care îl puteți urmări mai jos:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑