Aici s-a "rupt" meciul! Cine a greșit la golul care a dărâmat Steaua? Tătărușanu sau Szukala?



019 сентября 2013

 

></p><p><strong>Timp de o oră, Steaua a fost la înălțime la Gelsenkirchen. A amenințat poarta lui Schalke, a ratat și i-a ținut departe pe nemți de propria poartă, dar căderea a venit după golul marcat de Uchida, în minutul 66, profitând de o greșeală mare a apărării roș-albastre. Au urmat încă două goluri, iar echipa lui Keller a câștigat cu 3-0 (<a href=VIDEO AICI).

Lukasz Szukala, care îl scăpase din marcaj pe Boateng, și-a făcut pașii greșit și a sărit pe sub mingea centrată cu boltă, de pe dreapta, de mijlocașul japonez. Fundașul central a crezut că Tătărușanu va interveni, însă portarul a fost surprins și nu a mai avut timp să intervină, iar mingea s-a oprit în plasă, chiar lângă bară.

Greșeala lui Tătărușanu a fost una de plasament, fiindcă nu s-a aflat pe traiectoria balonului, dar și lipsa de reacție, el fiind surprins de faptul că Szukala a trecut pe sub minge.

Reghecampf a încercat să îi acopere pe cei doi la finalul partidei, dând vina pe larma din tribune, care a făcut comunicarea imposibilă pe teren. "Pe o asemenea arenă oricum nu se poate auzi nimic! Pentru mine, acest lucru nu mai contează.", a spus antrenorul campioanei României.

"Nu știu ce -a întâmplat la primul gol. Am încercat să resping, dar am renunțat, când mi-am dat seama ca nu pot ajunge 100%.", a spus Lukasz Szukala, la finalul partidei.

Chiar și antrenorul lui Schalke, Jens Keller, a recunoscut că avea nevoie de un gol norocos, ca cel al mijlocașului japonez (DETALII AICI).

VIDEO Golul lui Uchida:

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑