Verona-Milan 1-3. ”Dublă” Honda și rossonerii au ajuns pe locul 4 în Serie A



019 октября 2014

 

**Verona-Milan 1-3.** ”Dublă” Honda și rossonerii au ajuns pe locul 4 în Serie A

Milan a legat al doilea succes consecutiv în Serie A. După 2-0 în fața lui Chievo, a venit rândul celeilalte echipe din Verona să piardă cu rossonerii. Pe Marc Antonio Bentegodi, Verona a început rău meciul cu Milan. Marques a marcat în proprie poartă, după centrarea lui Abate (21). Același fundaș central brazilian s-a poziționat greșit câteva minute mai târziu și Honda a dublat avantajul Milanului din pasa lui El Shaarawy (27).

Echipa lui Pippo Inzaghi a păstrat avantajul până la pauză, grație intervențiilor lui Abbiati. Căpitanul Milanului a reușit parade extraordinare la încercările lui Toni (28) și Jankovic (32) de a reduce din diferență.

La reluare, Rami i-a pasat decisiv lui Honda, care a reușit ”dubla” (56) și a ajuns la șase goluri în acest sezon. Tachtsidis nu l-a putut învinge nici el pe Abbiati (64), însă a făcut-o Nico Lopez (87). Uruguayanul a marcat din marginea careului, cu trei minute înainte de final.

Nene a ratat uluitor șansa de a asigura un final inciendiar pe Bentegodi (89), iar în prelungiri Rafa Marquez a fost eliminat după două galbene (94).

Cu această victorie, Milan urcă până pe locul 4, la un singur punct de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Sampdoria.

ECHIPELE

Verona: Rafael - Moras, Rafa Marquez, Rafael Marques, Agostini - Artur Ioniță (Nico Lopez, 72), Tachtsidis, Hallfredsson - Gomez Taleb (Nene, 69), Luca Toni, Jankovic (Campanharo, 67)
Antrenor: Andrea Mandorlini

Milan: Abbiati - Abate, Alex, Rami, De Sciglio - Poli, Essien, Muntari - Honda (Bonera, 85), Fernando Torres (Menez, 69), El Shaarawy (Bonaventura, 77)
Antrenor: Filippo Inzaghi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑