Rafael Nadal şi-a inaugurat academia de tenis care îi poartă numele



019 октября 2016
Foto: ubitennis.net
Spaniolul Rafael Nadal a inaugurat miercuri o academie de tenis care îi poartă numele în oraşul sau natal Manacor, cu prilejul unei festivităţi la care a fost însoţit de tenismanul elveţian Roger Federer, relatează Reuters, potrivit Libertatea.ro.
"Este un vis devenit realitate şi este o zi specială pentru mine", a declarat Nadal, cu 14 trofee de Grand Slam în palmares, la festivitatea de deschidere a edificiului ce ocupă o suprafaţă de 24.000 metri pătraţi şi la care au participat numeroase oficialităţi, inclusiv preşedinţii ITF, David Hagerty, şi ATP, Chris Kermode.
Centrul sportiv dispune de un minihotel, 26 terenuri de zgura, o sală de fitness, două piscine, un teren de minifotbal, o sala polisportivă etc. Imobilul va găzdui şi birourile Fundaţiei Rafael Nadal, alături de un muzeu al sportului naţional şi internaţional ce va fi dotat cu articole provenite din donaţiile sportivilor.
Federer, cu 17 victorii de Grand Slam, l-a felicitat pe Nadal, cu care a jucat mai multe finale memorabile, pentru realizarea să: "Este o idee mare, pentru că nici eu nu am o academie că aceasta".
Nadal, 30 ani, care nu a mai jucat o finală din aprilie, la Barcelona, nu exclude să renunţe la participarea pentru Turneul Campionilor de la Londra (13-20 noiembrie).
În acest an, el a obţinut 2 titluri, ambele pe zgura (Monte Carlo şi Barcelona).
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑