Veşti proaste pentru microbiştii români. Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş şi portarul Ciprian Tătăruşanu vor rata barajul cu Grecia



 

11.11.2013 21:36

Chiricheş şi-a rupt nasul aseară în timpul unui meci din Campionatul Angliei, iar portarul Stelei s-a accidentat la antrenamentul de astăzi a selecţionatei române.

Vlad Chiricheş a fost lovit chiar de coechipierul sau, Dawson la un corner in careul advers. Fundasul roman a suferit o fractură de piramidă nazală şi are nevoie de cel puţin şase zile de pauză. Astfel, el va rata, vineri, meciul tur al barajului cu Grecia si are sanse minime de a evolua in returul de la Bucuresti de pe 19 noiembrie. Tottenham a pierdut cu 0 la 1 meciul de acasa cu Newcastle si imparte acum locurile 5-7 in clasament cu Everton si Manchester United. "Diavolii rosii" au castigat aseara cu 1 la 0 derby-ul cu Arsenal Londra. Golul victoriei a fost marcat de Robin van Persie, care a inscris in poarta fostei sale echipe.


Desi a pierdut, Arsenal a ramas pe primul loc in clasament, avand cu doua puncte mai multe decat Liverpool. Surpriza etapei a furnizat-o penultima clasata, Sunderland, care a invins cu 1 la 0 formatia Manchester City.


In Spania, Barcelona a umilit cu 4 la 1 in deplasare echipa Betis Sevilla. Pentru oaspeti au inscris Neymar, Pedro si Fabregas, de doua ori. Vedeta catalanilor Lionel Messi s-a accidentat in acest meci si va fi indisponibil circa opt saptamani. El nu isi va mai putea ajuta echipa in acest an. Barcelona este lider in campionat, avand cu trei puncte mai multe decat a doua clasata, Atletico Madrid.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑