Juventus Torino a câştigat cu 3 la 0 derby-ul cu Napoli din Campionatul Italiei



 

11.11.2013 21:34

Gruparea torineză s-a apropiat astfel la un singur punct de liderul, AS Roma, care nu a reuşit decât un egal cu una dintre codaşele campionatului.

Transferat în vară la Juventus, Fernando Llorente a avut nevoie de doar 75 de secunde pentru a deschide scorul în derby-ul cu Napoli. Andrea Pirlo a dublat avantajul lui Juventus, iar Pogba a stabilit scorul final de 3 la 0 cu o execuţie fantastica.


După această victorie, Juventus a urcat pe locul 2 în clasament, avand cu un punct mai putin decat AS Roma si cu trei mai multe decat Napoli. Gruparea romana nu a reusit aseara decat un egal acasa scor 1 la 1 cu una dintre cele mai slabe echipe din campionat,
Sassuolo. Roma a deschis scorul în minutul 19 după un autogol de generic.


Oaspetii a reuşit să evite înfrângerea în ultimul minut al prelungirilor dupa golul marcat de Berardi.


În campionatul Ucrainei, Metalist Harkov a pierdut surprinzator in deplasare cu 0 la 3 in fata echipei Metalurg Doneţk. In urma acestei infrangeri, Metalist a coborat pe locul doi in clasament, la un punct in spatele echipei Sahtior Donetk, care are cu un meci mai mult disputat. Dinamo Kiev s-a apropiat la cinci puncte de locul intai dupa ce a umilit aseara cu 4 la 1 echipa Volîni Luţk.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑