Preselecție pentru lotul național U18, la Salonta: 'Jumătate pot fi în liga a doua'



 

**VIDEO** Preselecție pentru lotul național U18, la Salonta: 'Jumătate pot fi în liga a doua'

La Salonta, pe terenul de unde George Puşcaş a făcut pasul spre Inter, naţionala de fotbal sub 18 ani a României a testat tinerii jucători din nord-vestul ţării.

Lor li s-au adăugat tineri fotbaliști care evoluează la academiile de fotbal din Ungaria. Experiența a fost prețuită de jucătorii aflați la startul carierei:

"Au fost jucători foarte buni, mă bucur că am rămas pânp la sfârșit. Sper să fiu chemat în continuare.", a declarat Ionuț Ban, legitimat la FC Bihor.

"Au fost trei zile grele. În fiecare zi am avut meci, am venit determinat să-mi încerc șansa și sunt bucuros de prestațiile mele.", a dezvăluit Andrei Toma, de la LPS Bihorul.

"O experiență plăcută, dar cam obositor. Sper să mă mai convoace.", a spus și Bogdan Marinca, de la Novara.

După 3 zile, oficialii Federației și oamenii veniți pentru a vedea la lucru viitoarele speranțe ale României s-au declarat multumiți.

"Ne-am notat câțiva jucători care vor intra în vedereile noastre pentru lotul lărgit.", a spus Andrei Spier, selecționerul României U18.

Și Ion Geolgău a fost impresionat: "Am venit să văd jucători care joacă de la o vârstă fragedă în Ungaria. Apar talente pe bandă rulantă.", este de părere directorul de scouting al CSU Craiova.

Fost jucător la FC Bihor, Marcel Pușcaș are un reproș pentru oficialii cluburilor din România.

"Jumătate dintre ei fac față lejer în liga a doua, dar din cauza acestei frici de a-i promova, ei sunt obligați să evolueze într-un campionat inferior valorii lor.", a acuzat directorul de dezvoltare din cadrul FRF.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑