Nigeria - Africa de Sud 2-2. Deținătoarea Cupei Africii, eliminată în preliminarii



 

**VIDEO** Nigeria - Africa de Sud 2-2. Deținătoarea Cupei Africii, eliminată în preliminarii

Câștigătoarea Cupei Africii din 2014, Nigeria, nu-și va putea apăra trofeul la ediția din 2015, în Guineea Ecuatorială, după ce a fost eliminată surprinzător în preliminariile competiției. În ultimul meci din grupă, Nigeria avea nevoie de victorie, dar a remizat cu Africa de Sud, 2-2.

De două ori au revenit pe tabelă "vulturii" în fața Africii de Sud. Deja calificată la CAN 2015, Africa de Sud nu a forțat, iar Sone Aluko a răspuns cu o dublă care a smuls punctul pentru alb-verzi. Dar remiza nu a fost suficientă, deoarece Congo a câștigat cu Sudanul și va merge la turneul final care va avea loc la începutul anului viitor.

Gazdele au ratat ocazii importante prin Ahmed Musa (CSKA Moscova), înainte ca Tokelo Rantie să deschidă scorul (41). La trei minute după pauză, același Rantie a înscris pentru 2-0, dar Aluko a redus din handicap în minutul 69, pentru a aduce apoi egalarea în prelungiri. Nigeria a presat cu disperare în ultimele secunde, fără efect pe tabelă.

În altă ordine de idei, Coasta de Fildeș este a 11-lea echipă calificată pentru competiţia-far a continentului african (17 februarie - 8 martie), după Africa de Sud, Algeria, Burkina Faso, Gabon, Camerun, Insulele Capului Verde, Zambia, Tunisia, Senegal şi ţara-gazdă, Guineea Ecuatorială, care a preluat organizarea iniţial prevăzută în Maroc. Tragerea la sorţi va avea loc pe 3 decembrie la Malabo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑