FOTO & Top 10 cei mai buni tineri din campionatul intern. Hagi e nemulțumit de ierarhie



019 декабря 2014

 

**FOTO & VIDEO** Top 10 cei mai buni tineri din campionatul intern. Hagi e nemulțumit de ierarhie

La jumătatea sezonului din Liga 1, statisticienii de la InStat au publicat cifrele celor mai buni jucători din campionatul intern, în funcție de o serie de indici monitorizați.

Au fost luate în calcul minutele jucate, eficiența pe teren, dar și numărul de pase și șuturi corecte, iar rezultatele pot părea surprinzătoare. Emisiunea "Fotbal Club" a publicat un clasament al celor mai valoroși 10 tineri fotbaliști din Liga 1, topul fiind condus de stelistul Nicușor Stanciu.

El este urmat în ierarhie de dinamovistul Dorin Rotariu (19 ani), de atacantul Justin Mengolo (U Cluj, 21 de ani) și de portarul Alexandru Buzbuchi (Viitorul, 21 de ani).

></p><p>Pe locul 6 este clasat unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la Viitorul, mijlocașul <strong>Alexandru Mitriță</strong>, dar, prezent în studio, Gică Hagi a contestat topul, susținând că el și <strong>Florin Tănase</strong> merită locuri mai bune.</p><p><em><strong>

Tănase și Mitriță țin Viitorul unde e și sunt pe locurile 6, 7. Pe primele locuri sunt jucători care joacă și nu prea joacă. Dacă Mitriță e cel mai bun dribleur din Liga 1, mai bun decât Sânmărtean, poate să fie pe 6? E pe primul loc! Cum poate să fie pe 6? El câștigă toate meciurile, deja fundașii nu știu ce să mai facă. E vorba e importanța jucătorului în prima echipă", a spus Hagi, care a revigorat echipa Viitorului, aflată pe locul 9 în clasament.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑