Noul Neymar a explodat: Gabigol a marcat pentru Santos în prima etapă!



**VIDEO** Noul Neymar a explodat: Gabigol a marcat pentru Santos în prima etapă!

Santos l-a vândut pe Neymar la Barcelona vara trecută, dar l-a înlocuit rapid cu un alt puști minune care, la doar 17 ani, e titular incontestabil în formația braziliană. Gabriel Gabigol Barbosa a marcat golul victoriei echipei sale în prima etapă din noul sezon al campionatului Paulista A1.

Santos a jucat pe teren propriu cu XV de Piracicaba și Gabriel, care a debutat în prima echipă la 16 ani a fost integralist. Purtător al tricoului cu numărul 9, atacantul de doar 1,70 metri a reușit unicul gol al disputei în minutul 41, când a primit o pasă cu spatele la poartă, în careul advers, a preluat din întoarcere și apoi a șutat cu dreptul, la colțul scurt, aproape de vinclu.

Gabriel a semnat în septembrie 2012 primul său contract de profesionist, valabil trei ani, cu o clauză de prelungire pentru alte două sezoane, clauza de reziliere fixată de Santos fiind de 50 de milioane de euro. Ca și la Neymar, clubul deține doar 30% din drepturile federative, 40 de procente fiind ale familiei fotbalistului,l iar restul de 30 unui impresar brazilian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑