Chelsea a învins cu 3-1 formaţia Manchester United. "Diavolii roşii" au ajuns la a patra înfrângere în cinci meciuri



 

Manchester United trece prin cel mai prost sezon din ultimii 30 de ani, iar antrenorului David Moyes se pare că i-au rămas zile numărate la cârma "diavolilor". Campioana în exerciţiu din Anglia a înregistrat aseară cea de-a patra înfrângere din ultimele cinci meciuri jucate, fiind învinsă de data aceasta de Chelsea, scor 3-1. Eto'o a reuşit tripla şi i-a adus lui Mourinho cea de-a 100-a victorie în Premier League.

"Diavolii roşii" au fost umiliţi în etapa a 22-a din Premier League de către "aristocraţii" lui Jose Mourinho.

Chelsea s-a impus cu 3-1, iar antrenorul portughez a ajuns astfel la cea de-a 100-a victorie ca tehnician în Anglia. Un alt record personal l-a reuşit Samuel Eto'o, camerunezul marcând primul hat-trick pentru Chelsea.

Cu toate că au început în forţă partida de pe Stamford Bridge, având câteva ocazii foarte bune în prima parte a meciului, "diavolii" au intrat la vestiare cu un dezavantaj de două goluri, Eto'o marcând în minutele 17 şi 45. Atacantul şi-a continuat recitalul la începutul reprizei secunde, făcând 3-0, iar singurul gol al lui United a venit abia în minutul 78 şi a fost marcat de Javier Hernandez. Nervii elevilor lui Moyes au exploadat pe final şi Vidic a fost eliminat direct pentru o intrare dură la Eden Hazard.

Tottenham a învins Swansea aseară, tot cu 3-1. Adebayor a reuşit o dublă, iar Chico a marcat în propria poartă. Wilfried Bony a stabilit scorul final, marcând singurul gol al lui Swansea pe final de meci.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑