Dragoș Stoenescu, la primul meci ca antrenor cu portarii al naționalei de polo: ”Sunt pregătit și de joc”



 

**VIDEO** Dragoș Stoenescu, la primul meci ca antrenor cu portarii al naționalei de polo: ”Sunt pregătit și de joc”

Selecţionerul Dejan Stanojevic vrea să întinerească atât naţionala de polo a României, cât şi stafful tehnic. Pentru Dragoş Stoenescu meciul din Liga Mondială împotriva Slovaciei reprezintă primul meci din carieră în funcţia de antrenor cu portarii.

Dragos Stoenescu s-a pregătit pentru meciul cu Slovacia cot la cot cu colegii lui, chiar dacă acum îndeplinește un alt rol la națională.

”A sosit timpul să-mi agăț în cui slipul, sau casca, habar n-am cum se spune la polo. E primul meci în care sunt, oarecum, în staff. Am făcut și antrenamente, totuși, sunt pregătit”, a spus Dragoș Stoenescu.

”E un pas normal, în final toți trebuie să ne lăsăm de sport, nu putem să jucăm la infinit. E muncitor și sunt convins că o să facă o treabă bună”, a spus și Cosmin Radu

Cunoscut ca fiind responsabil cu glumele atât la echipa de club cât și la naționala, Dragos Stoenescu va trebui sa se adapteze la noul statut de antrenor.

”Chiar vorbeam cu ceilalți colegi, mi se pare puțin ciudat să-l văd pe margine cu cronometrul în mână. Până acum era cu noi, în apă, glumea, întreținea atmosfera și acum trebuie să fie serios și să antreneze portarii”, a replicat și Tiberiu Negrean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑