Accidentat cu Steaua, Kehl va prinde meciurile cu Juve, din UCL



 

**VIDEO** Accidentat cu Steaua, Kehl va prinde meciurile cu Juve, din UCL

VIDEO Steaua - Dortmund 0-1. Mijlocașul Sebastian Kehl, accidentat la umăr în meciul amical cu Steaua, va rata startul returului în Germania, dar va fi apt de joc în optimile de finală ale UEFA Champions League, acolo unde Borussia Dortmund va da piept cu Juventus.

Kehl (34 de ani) și-a dislocat umărul stâng în minutul 43 al meciului amical dintre Steaua și Borussia Dortmund, după un contact cu Hummels, coechipierul său. A fost schimbat imediat, în locul său fiind trimit pe teren Ginter.

Mijlocașul german a efectuat teste amănunțite la începutul acestei săptămâni și a primit vestea că va putea reveni pe teren peste 4 săptămâni. Va rata două meciuri din startul returului din Bundesliga: cu Leverkusen și Augsburg, încă va fi apt de joc la finalul lunii februarie, când se va relua și UEFA Champions League.

În optimile de finală ale celei mai puternice competiții inter-cluburi, Borussia Dortmund joacă împotriva lui Juventus Torino, campioana din Serie A. Va juca manșa întâi în deplasare, pe 24 februarie, returul urmând să aibă loc pe 18 martie. Meciurile vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Kehl a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon, după 14 ani petrecuți la gruparea de pe BVB Stadion.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑