Surprize uriașe în Liga Europei. Cine a învins şi cine a pierdut în meciurile din optimi



 

AS Roma a fost eliminată în optimile de finală de o altă echipă din Serie A, Fiorentina. Vicecampioana Italiei a fost învinsă pe teren propriu cu 3-0, după ce în tur scorul a fost de 1-1.

Fiorentina a marcat toate golurile în prima repriză. Gonzalo Rodriguez a deschis scorul din penalty în minutul 9, iar Marco Alonso a dublat avantajul oaspeților peste alte nouă minute, după o greșeală ca în curtea școlii a portarului Skorupski. Fundașul Basanta a stabilit scorul final în minutul 22.

O altă surpriză s-a produs la Amsterdam, acolo unde Ajax a fost eliminată de Dnipro după prelungiri. Echipa ucraineană a pierdut cu 1-2, însă s-a calificat datorită golului marcat în deplasare.

Dinamo Kiev a obținut o victorie senzatională în fața formației Everton. Echipa antrenată de Serghei Rebrov a învins pe teren propriu cu 5-2 și s-a calificat în sferturi cu scorul general de 6-4.

Inter Milano a pierdut și meciul retur cu Wolfsburg, scor 1-2 și a fost eliminată din Liga Europei.

Zenit Sankt-Petersburg a fost învinsă în retur de AC Torino cu 1-0, însă s-a calificat în sferturi, datorită victoriei din prima manșă cu scorul de 2-0.

O altă echipă din Rusia, Dinamo Moscova a fost eliminată de Napoli. Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul retur.

Deținătoarea trofeului, Sevilla a învins în manșa secundă Villarreal cu 2-1 și a ajuns în sferturi cu scorul general de 5-2.

Beșkitaș a fost eliminată de Brugge, după ce a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 1-3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑