Distracție pentru patru jucători de la Chelsea Londra. Sponsorii au organizat un concurs inedit



foto: reporterntv.ro

Patru jucători de la Chelsea au participat la un concurs organizat de sponsorii echipei londoneze. Fotbaliştii au concurat la trei probe, iar câştigătorii au obţinut dreptul de a testa un super-car. 

Eden Hazard şi Nathan Ake au făcut echipă şi au concurat împotriva lui Willian şi Loic Remy la competiţia organizată de o companie producătoare de maşini. În prima probă, cei patru fotbalişti trebuiau să nimerească cât mai multe mingi într-un portbagaj timp de 60 de secunde.

Echipa formată din Hazard şi Nathan Ake s-a impus cu 5-3 după prima probă, iar în cea de-a doua londonezii au jucat fotbal-tenis, iar în loc de plasă a fost folosită o maşină.

Hazard şi Nathan Ake au câştigat şi cea de-a doua probă, însă au avut ghinion în concursul decisiv. Cei patru fotbalişti trebuiau să nimerească în salonul a trei maşini, iar fiecare dintre ele avea punctaj diferit, în dependenţă de distanţă.

Willian şi Remy s-au impus cu scorul general de 15-11 şi au obţinut dreptul de a testa o super-maşină, în timp ce Hazard şi Ake s-au mulţumit cu alte două maşini.

Jucătorii lui Chelsea au timp şi motive de distracţie. Cu cinci etape înainte de sfârşitul Campionatului Angliei, echipa lor este lider şi are cu zece puncte mai multe decât a doua clasată, Arsenal Londra. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑