Olympic Fest la Chişinău. Probele BIZARE la care vor concura participanţii



Foto: pentathlon.org

Sărbătoare sportivă în centrul Capitalei. Sâmbătă va avea loc Olympic Fest. În cadrul evenimentului se vor desfăşura mai multe probe sportive, dar şi o ştafetă între reprezentanţii a şase posturi de televiziune, printre care şi Publika TV.

Festivalul Olimpic va începe la ora nouă în Piaţa Marii Adunării Naţionale. Faţă de ediţiile precente, în acest an, vor fi organizate mai multe competiţii inedite cum ar fi campionatul mamelor la alergat cu cărucioare, dar şi turneul bebeluşilor care merg de-a buşilea.

 "În primul rând: promovarea mişcării olimpice, a modului sănătos de viaţă, a educaţiei tinerei generaţii şi nu numai. Aceste avem de gând să facem", a spus preşedintele Comitetului Naţională Olimpic şi Sportiv (CNOS) Nicolae Juravschi. 

Pentru prima dată, în cadrul Festivalului Olimpic va avea loc şi ştafeta de atletism între reprezentanţii a şase posturi de televiziune. Echipele vor fi formate din zece persoane şi se vor întrece pe o distanţă de o sută de metri.

"Este bine şi asta să vedem. Este bine să vedem atitudinea lor faţă de sport şi mersi că au fost receptivi şi vor fi prezenţi", a spus Jurvschi. 

Totodată, în cadrul evenimentului se vor desfăşura peste zece probe sportive, dar şi un turneu de fotbal cu participarea a patru echipe, printre care formaţia Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv, dar şi cea a jurnaliştilor sportivi din Moldova.

Evenimentul se va încheia cu tradiţionala Cursă Olimpică, care a ajuns la ediţia cu numărul 24. Toţi participanţii Festivalului vor putea participa la o tombolă şi vor avea ocazia să câştige un telefon mobil, biciclete, aparate de fitness dar şi alte premii.    

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑