ASA îşi face calculele pentru titlu: "Campionatul se va juca la Giurgiu"



 

**VIDEO** ASA îşi face calculele pentru titlu:

Două etape o mai despart pe ASA Târgu Mureş de o performanţă istorică. La prima prezenţă în Liga 1, trupa lui Liviu Ciobotariu a recuperat 13 puncte în doar două luni şi a depăşit-o pe Steaua.

Ardelenii au avut mari emoţii cu Petrolul, dar Claudiu Voiculeţ a înscris un gol memorabil şi a păstrat speranţele intacte. Un succes cu Astra, duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2, ar face ca ASA să joace cu trofeul pe masă, acasă, cu Oţelul. Un pas greşit al Stelei ar putea declanşa şi mai devreme fiesta la Târgu Mureş.

"Normal că toată lumea îşi pune speranţe. Mai sunt două meciuri, cu Astra şi cu Oţelul. Nici Oţelul nu e o echipă de neglijat", a declarat eroul din meciul contra "lupilor galbeni".

"Pentru Târgu Mureş, se joacă campionatul la Giurgiu. Pe Şumudică îl ştiu foarte bine, în afară de faptul că suntem prieteni, am lucrat cu el la Vaslui şi ştiu că, la fel cum trăieşte el fiecare meci, la fel îşi doreşte să câştige", a completat consilierul echipei, Daniel Stanciu.

Cu 20 de goluri primite în 32 de etape, ASA are cea mai bună defensivă din campionat. Astra, în schimb, are a treia ofensivă. În patru meciuri cu Şumudică pe bancă, giurgiuvenii au înscris de 9 ori.

Astra - ASA Târgu Mureş, partidă din penultima etapă din Liga I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Steaua - Botoşani, meci din etapa a 33-a din Liga I, se va desfăşura duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑