Boateng şi Lewandowski, la un pas de bătaie, la antrenamentul lui Bayern. Decizia lui Guardiola



**VIDEO** Boateng şi Lewandowski, la un pas de bătaie, la antrenamentul lui Bayern. Decizia lui Guardiola

Bayern Munchen a câştigat al doilea titlu de campioană consecutiv sub comanda lui Pep Guardiola, însă tensiunea după eliminarea din UEFA Champions League este resimţită şi acum. Bavarezii au părăsit cea mai importantă competiţie continentală intercluburi în semifinale, după 0-3 şi 3-2 cu FC Barcelona.

La şedinţa de pregătire de azi, susţinută pe o ploaie torenţială, Robert Lewandowski şi Jerome Boateng au avut un conflict şi au fost la un pas de bătaie. Colegii au intervenit prompt însă, iar spiritele s-au calmat. Guardiola nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a trimis pe ambii jucători la vestiare. 

Presa din Germania scrie că totul a pornit de la o ciocnire între cei doi, la un joc de antrenament, în urma căreia Boateng a "luat foc" şi a vrut să-i aplice o corecţie lui Lewandowski. Rafinha, Benatia şi căpitanul Lahm au reacţionat imediat, împiedicând astfel ca lucrurile să ia o turnură nedorită. Pep Guardiola a fost însă tranşant şi le-a transmis imediat celor doi elevi implicaţi în acest conflict că antrenamentul s-a terminat pentru ei.

VIDEO cu incidentul:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑