FRF îşi menţine poziţia în cazul "CFR"! "Vreau să cred că TAS e o instituţie care taie unde trebuie"



 

**VIDEO** FRF îşi menţine poziţia în cazul

Cazul CFR-ului a ajuns din nou la TAS, iar instituţia va da un răspuns final vineri, 22 mai, atunci când ardelenii vor afla dacă îşi vor primi cele 24 de puncte înapoi, fapt care i-ar salva de la retrogradare şi i-ar aduce aproape de podiumul din Liga I.

FRF şi-a apărat poziţia prin consilierul Andrei Vochin, care a vorbit la Digi Sport, în timpul emisiunii Fotbal Club despre acest caz.

"Vreau să trăiesc în continuare cu impresia că TAS este o instituţie care taie exact unde trebuie tăiat în momentul în care ia decizia şi nu aş vrea să nu îmi schimb părerea despre aşa ceva.

Cât timp eram numai ziarist, trăiam cu impresia că noi suntem aici, ne bălăcărim, nu ştim prea bine legea, dar mergem la unii care ştiu ce fac, bat cu ciocănelul şi aia e. Acum, cunoscând lucrurile şi din interior, sunt curios dacă acea balanţă este aşa cum credeam eu", a declarat consilierul FRF.

În luna februarie a acestui an, comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal au ţinut o şedinţă prin care se lua decizia depunctării feroviarilor. Conducerea grupării din Gruia a încercat să anticipeze mişcarea şi să depună dosarul de insolvenţă a CFR-ului, situaţie în care ar fi evitat depunctarea.

Astfel, jucătorii urmau să intre la masa credală şi să aştepte pentru a-şi recupera banii. FRF a anunţat că decizia depunctării a venit înaintea startului procedurii de insolvenţâ şi astfel clujenilor li s-au scăzut 24 de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑