Eurogolurile lui Torje i-au adus 12 puncte lui Konya. Turcii negociază transferul definitiv



**VIDEO** Eurogolurile lui Torje i-au adus 12 puncte lui Konya. Turcii negociază transferul definitiv

Gabriel Torje a înscris din nou un gol de generic în meciul Beșiktaș-Konyaspor 0-1, scoțându-i definitiv din lupta pentru titlu pe ”vulturi”. Mijlocașul român a marcat direct din corner, în minutul 80 al partidei. A fost al șaselea gol al lui ”Messi din România” pentru echipa din Konya și al cincilea în campionatul Turciei.

Vezi mai jos golul lui Torje cu Beșiktaș:

Potrivit presei turce, cele cinci goluri și două assist-uri ale lui Torje în acest sezon au adus 12 puncte echipei sale. Konyaspor e acum pe locul 7 în campionat, cu 44 de puncte, din care mai mult de un sfert i se datorează românului.

Ultima oară când cineva înscrisese un gol direct din corner în Turcia a fost acum aproape șase ani, în a doua etapă a sezonului 2009/2010. Fenerbahce a învins-o atunci pe Sivasspor cu 2-1, iar golul victoriei a fost reușit de Emre (fostul jucător al lui Galatasaray, Inter, Newcastle și Atletico), coincidență, tot în minutul 80, la fel ca cel al lui Torje.

Nu este prima oară, însă, când Gabriel Torje înscrie un supergol pentru echipa turcă. În septembrie anul trecut, Konyaspor a învins-o pe Balikesirspor cu 2-0, românul deschizând scorul dintr-o foarfecă din afara careului!

Vezi mai jos golul reușit de Torje cu Balikesirspor:

Reușitele românului și jocul său constant bun la Konya i-a determinat pe turci să vrea să-l transfere definitiv pe Torje. În urmă cu o lună, în direct prin telefon la Digi Sport, internaționalul român dezvăluia că și-ar dori să rămână în Turcia, dar crede că clauza sa de reziliere ar reprezenta o piedică în obținerea acestui deziderat. Acum, însă, Konyaspor a solicitat clubului italian Udinese demararea negocierilor pentru transferul definitiv al românului, imediat după încheierea sezonului din Turcia, sperând să obțină o scădere a pretențiilor friulanilor.

„Oamenii vor să joc în continuare pentru ei, dar încă nu se ştie nimic. Eu am o clauză destul de mare la Udinese, nu ştiu dacă cei de acolo vor accepta din nou să mă împrumute. Eu îmi doresc să joc în continuare în Turcia, m-am simţit bine aici în acest sezon", a explicat jucătorul de 25 de ani luna trecută. 

25 de milioane de euro e clauza pusă de Udinese în contractul lui Torje.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑