Jucătorii vor să îl convingă pe Florentino Perez să nu îl dea afară pe Carlo Ancelotti



 

Jucătorii **vor să îl convingă pe Florentino Perez** să nu îl dea afară pe Carlo Ancelotti

Real Madrid îşi concendiază în general antrenorii, după un sezon în care nu au câştigat niciun trofeu. Este şi cazul lui Carlo Ancelotti, care a pierdut titlul în faţa Barcelonei, a fost eliminat de Juventus în semifinalele UCL şi de Atletico Madrid în optimile Cupei Regelui.

Jucătorii au pus în aplicare un plan prin care vor să îl păstreze pe cel alintat "Carleto" la echipă: conform as.com, o parte dintre fotbalişti i-au transmis un mesaj clar lui Florentino Perez: "Vrem să rămână!".

În cadrul unui eveniment, legăturile dintre Perez şi Ancelotti au părut mai degrabă reci. Cei doi s-au rezumat doar la un salut. Sergio Ramos, aflat şi el pe scenă, a preferat să privească în altă parte, tensiunea fiind vizibilă.

"Îmi plac oamenii cu mult tupeu şi Ancelotti este unul dintre ei. A fost meritul lui Ancelotti că Real a dominat Europa", a declarat recent Ramos, care a fost completat de Pepe: "Din niciun punct de vedere nu e un antrenor slab. Muncim mai mult cu el decât o făceam cu Mourinho".

"Este un învingător, eu l-aș păstra dacă ar depinde de mine" a recunoscut și Marcelo. "Sunt foarte încâtat că pot lucra alături de el" a declarat și Cristiano Ronaldo.

Ancelotti aşteaptă acum discuţia cu Perez, una care va avea loc în următoarele zile. Dacă va pleca de pe "Santiago Bernabeu", tehnicianul italian ar putea reveni la Milan, fiind pe lista lui Silvio Berlusconi.

În locul lui, ultimul nume vehiculat este cel al lui Rafa Benitez, care ar reveni astfel la clubul care l-a lansat în fotbalul mare ca antrenor.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑