LIVE TEXT Italia - Costa Rica (19:00). Buffon anunțat titular contra caraibienilor



campionat mondial 2014**LIVE TEXT** Italia - Costa Rica (19:00). Buffon anunțat titular contra caraibienilor

Italia va da piept în al doilea meci al acestei reprezentative la CM 2014 cu surpriza Grupei D, Costa Rica, naționala care a învins Uruguay-ul lui Suarez (DETALII AICI și VIDEO).

Câştigătoarele primelor meciuri din Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, Italia şi Costa Rica, se vor înfrunta azi, la Recife, de la ora 19:00.

Italia, victorioasă cu 2-1 în faţa Angliei, a ajuns în finală la două din ultimele sale patru turnee finale majore, precum şi în semifinale la Cupa Confederaţiilor de anul trecut.

Costa Rica, formaţie care a reuşit un succes neaşteptat cu 3-1 în faţa Uruguayului, n-a trecut de faza grupelor de la Cupa Mondială din 1990.
Andrea Pirlo este unul dintre cei trei jucători italieni care a câştigat Cupa Mondială în 2006, alături de portarul Gianluigi Buffon şi mijlocaşul Daniele De Rossi. De altfel, Buffon se pare că este 100% pregătit și va debuta contra caribienilor la acest turneu final.

Singurul meci dintre cele două formaţii a avut loc pe 11 iunie 1994, în Statele Unite, italienii câştigând cu 1-0.

Costaricanii au impresionat în meciul cu Uruguayul, campioana Americii de Sud, în special prin realizările individuale ale unor jucători precum Joel Campbell, dar rămâne de văzut dacă vor reuşi să repete acelaşi joc în partida cu cvadrupla campioană mondială (1934, 1938, 1982 şi 2006), care a făcut dovada calităţilor de organizare şi răbdare în meciul cu Anglia.

Două dintre piesele grele ale squadrei azzurra, mijlocaşul Andrea Pirlo şi atacantul Mario Balotelli, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor în meciul amintit, iar acum italienii sunt avertizaţi în privinţa calităţii costaricanilor.

Selecţionerul Cesare Prandelli sper în recuperarea portarului titular Gianluigi Buffon şi a fundaşului Mattia De Sciglio, care au ratat partida cu Anglia.

ECHIPELE PROBABILE

Italia: Buffon - Darmian, Barzagli, Paletta, Chiellini - Verratti, De Rossi - Candreva, Pirlo, Marchisio - Balotelli
Selecţioner: Cesare Prandelli.

Costa Rica: Navas - Gamboa, O. Duarte, Gonzalez, Umana, J. Diaz - B. Ruiz, Borges, Tejeda, Bolanos - Joel Campbell
Selecţioner: Jorge Luis Pinto

Arbitru: Enrique Osses
Stadion: Arena Pernambuco (42.610 locuri)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑