Ganea nu pleacă la primele contestații ale fanilor. "Nu mi-e frică, merg înainte"



020 августа 2013

 

></p><p>Universitatea Cluj nu a avut parte de un debut fericit în noul sezon. Sepciile Roşii au un singur punct după cinci etape, iar înfrângerea dură cu Concordia Chiajna i-a supărat şi mai rău pe suporteri. La finalul partidei, aceştia au cerut demisia staff-ului tehnic.</p><p>Antrenorul Ionel Ganea rămâne ferm pe poziții. <em><strong>, spune tehnicianul care a salvat formația ardeleană de la retrogradare în sezonul trecut.

"Nu mă supără, îi înțeleg că sunt nemulțumiți, dar eu nu pot să plec acum de la echipă, pentru că e o situație grea și aș fi un laș să părăsesc echipa acum. La fel cum anul trecut am venit într-o situație foarte grea, la fel și acum e o situație foarte grea, nu mi-e frică și merg înainte.", a declarat Ionel Ganea, la finalul meciului Universitatea Cluj - Concordia Chiajna 0-3.

Obiectivul Universităţii este de a rămâne în prima ligă, dar după primele etape, clujenii au început să aibă emoţii. Cu toate acestea, Ganea este optimist şi nici nu ia în calcul ca finalul de sezon să aducă retrogradarea echipei sale.

"Campionatul abia a început, eu nu îmi fac probleme. Eu trebuie să remediez această situație.", a adăugat tehnicianul.

"Este un scor foarte umilitor pentru noi, pentru suporteri, pentru obiectivul nostru. Sperăm ca la sfârșitul campionatului să o scoatem la capăt.", a spus și fundașul Ionuț Neag.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑