În această seară se vor disputa 22 de partide din cadrul fazei play-off a Ligii Europa



020 августа 2015
foto: ibtimes.co.uk

În această seară începe bătălia pentru grupele Ligii Europei. Campioana României, Steaua Bucureşti se va duela pe teren propriu cu Rosenborg în prima manşă din play-off-ul competiţiei de la ora 21 şi 30 de minute. 

După ce a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, Steaua are ocazia de a-şi continua aventura în grupele Ligii Europei. Pentru a ajunge acolo, "roş-albaştrii" trebuie să învingă în dublă manşă vice-campioana Norvegiei Rosenborg.

În urmă cu zece ani, Steaua s-a mai duelat cu gruparea norvegiană, în play-off-ul Ligii Campionilor, iar românii au fost eliminaţi dramatic cu scorul general de 4-3.

O altă echipă din România, Astra Giurgiu va întâlni pe teren propriu, echipa olandeză AZ Alkmaar.

FC Krasnodar se va duela în Rusia cu gruparea finlandeză HJK, în timp ce Rubin Kazan va juca în deplasare cu Rabotnicki din Macedonia.

Singura reprezentantă a Ucrainei în play-off-ul Ligii Europei, Zaria Lugansk se va confrunta cu Legia Varşovia.

Athletic Bilbao a avut un început de săptămână perfect după ce a cucerit Supercupa Spaniei în faţa Barcelonei, iar în această seară va întâlni coşmarul Daciei, echipa Zilina.

După un sezon dezastruos în Bundesliga, în care a ocupat abia locul şapte şi a ajuns cu noroc în preliminariile Ligii Europei, Borussia Dortmund este la un pas de grupele acestei competiţii. Echipa germană se va bate la calificare cu Odd Ballklubb, care a umilit Sheriff Tiraspol în această vară.

Miza confruntărilor din play-off-ul Ligii Europei este şi din punct de vedere financiar. Echipele care vor accede în grupe, vor primi din partea UEFA cel puţin câte două milioane şi patru sute de mii de euro. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑