Lionel Messi e obişnuit să facă spectacol împotriva lui Levante. Are media de un gol pe meci



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Lionel Messi e obişnuit să facă spectacol împotriva lui Levante. Are media de un gol pe meci

Lionel Messi nu are cel mai bun start de sezon. Argentinianul de 28 de ani a marcat un singur gol în La Liga, după primele etape, dar are şansa în runda a patra să se apropie de rivalul Cristiano Ronaldo, cel care are în cont deja 5 reuşite, toate în meciul cu Espanyol.

Barcelona se va duela pe Camp Nou cu Levante, echipă în faţa căreia Messi are cifre notabile: în 13 întâlniri cu gruparea din Valencia, acesta a marcat 13 goluri şi a furnizat şi nu mai puţin de 11 pase decisive.

În stagiunea precedentă, catalanii au înregistrat două victorii identice, 5-0, în care Leo a marcat 4 goluri, reuşind un hat-trick pe Camp Nou. Levante a obţinut doar patru egaluri în cele 18 dueluri directe din istorie cu campioana Spaniei.

Până acum, în 2015, tridentul Messi-Neymar-Suarez şi-a trecut în cont 90 de goluri, Leo marcând 39, Neymar - 26 şi Suarez - 25.

Barcelona - Levante se joacă în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la ora 21:30, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑