Creste numarul de medalii: Nicon Zaborosciuc a cucerit ieri argintul, iar Dorin Cotonoaga - medalia de bronz, la turneul din Austria - VIDEO



020 сентября 2015

Moldova a smuls inca doua medalii la Campionatul Mondial de judo, rezervat juniorilor. Nicon Zaborosciuc a cucerit ieri argintul, iar Dorin Gotonoaga - medalia de bronz, la turneul din Austria.

 

Moldova a avut 2 reprezentanti la categoria de greutate de pana la 81 de kilograme. Nicon Zaborosciuc a facut un turneu splendid, reusind doar victorii in grupa sa. El a batut un judocan olandez si 2 portughezi. In semifinale, Zaborosciuc a trecut de ucraineanul Victor Makukha, iar in lupta decisiva a fost invins de olandezul Frank de Wit. 


Astfel, Nicon Zaborosciuc a incheiat turneul cu medalia de argint pe piept. Tot la 81 de kilograme, Dorin Gotonoaga, dupa 2 victorii si o infrangere in grupa sa, a ajuns in recalificari. Aici, moldoveanul a castigat ambele lupte. In cea decisiva, pentru medalia de bronz, Gotonoaga l-a invins spectaculos pe acelasi Victor Makukha, din Ucraina. 


Astfel, dupa 2 zile la Campionatul Mondial de judo, intre juniori, bilantul Moldovei arata superb: 4 medalii, una de argint si 3 de bronz. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑