Chievo - Inter Milano 0-1. Icardi a adus a patra victorie la rând pentru nerazzurri



020 сентября 2015

**Chievo - Inter Milano 0-1.** Icardi a adus a patra victorie la rând pentru nerazzurri

Mauro Icardi i-a adus victoria lui Inter, în meciul cu Chievo. Atacantul argentinian a pus capăt seriei de 266 de minute fără gol marcat și nerazzurrii sunt primii în Serie A TIM.

Inter și-a păstrat invincibilitatea și împotriva lui Chievo, în etapa a patra. Impulsionați de succesul din Derby della Madonnina, jucătorii liderului din Serie A TIM au deschis scorul chiar înainte de pauză.

Golgheterul nerazzurrilor din sezonul trecut, Mauro Icardi, și-a trecut în cont prima reușită stagională, în minutul 42.

Gazdele puteau reveni pe tabelă imediat după reluarea jocului, dar Birsa nu l-a putut învinge pe Handanovic, care a respins în faţă şutul compatriotului său.

Nici Paloschi, la cinci minute de la reluare, nu a fost mai inspirat. Spiritele s-au încins pe final - antrenorul lui Chievo, Rolando Maran, a fost trimis în tribună, după ce a contestat o decizie a arbitrului.

Cesar a avut ultima ocazie a echipei din Verona, în minutul 90, iar gazdele au cedat la limită și au pierdut primul meci din această ediție de campionat.

Inter are maximum de puncte și continuă să viseze la un nou titlu, după o pauză de șase ani.

Este al șaselea sezon din istorie când Inter începe cu patru victorii din patru posibile, dar în niciuna din cele cinci ocazii anterioare nu a câștigat titlul.

Chievo: Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi - Hetemaj, Rigoni (Pepe 81), Birsa (Mpoku 75) - Castro - Paloschi (Inglese 68), Meggiorini

Antrenor: R. Maran

Inter: Handanovic - Santon, Medel, Murillo (Ranocchia 69), Telles - Guarin, Melo, Kondogbia (Brozovic 85) - Perisic - Jovetic (Palacio 74), Icardi

Antrenor: R. Mancini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑