Rezultate neaşteptate în etapa a opta a Diviziei Naţionale. Speranţa Nisporeni produce surprize



020 сентября 2015
Foto: kids-soccer-goals.com

Dacia Chişinău nu a reuşit să învingă nou-promovata Speranţa Nisporeni. Partida jucată la Speia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Gazdele au marcat primul gol în minutul 65 prin Maxim Gavrilenko, însă formaţia din Nisporeni a egalat peste doar două minute. Ion Dragan a şutat de la distanţă iar portarul Artiom Gaiduchevici a comis o greşeală copilărească şi a scăpat balonul în poartă.

După acest rezultat, managerul Daciei, Adlan Şişhanov a dat afară câţiva jucători: "Avem jucători care au fost daţi afară de la echipă pentru totdeauna. În curând veţi afla numele acestor fotbalişti. Mereu întrebaţi cum reacţionăm, iată că noi reacţionăm rapid şi dur."

Zaria Bălţi a produs o altă surpriză după ce a remizat cu Sheriff Tiraspol, scor 1-1. Formaţia din nordul Moldovei a condus din minutul 63 după golul înscris din penalty de Gheorghe Boghiu.

Sheriff a reuşit să egaleze peste opt minute prin Vujadin Savic, care a marcat un gol senzaţional.
 
Milsami a învins în deplasare Dinamo Auto cu scorul de 2-1, iar Saxan a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Petrocub Hânceşti cu 0-1.

Vineri, Zimbru a surclasat Academia cu scorul de 5-1.

După opt etape, echipa antrenată de Ştefan Stoica este lider cu 19 puncte. Dacia ocupă poziţia secundă cu acelaşi număr de puncte, însă e dezavantajată de rezultatele din meciurile directe cu galben-verzii.

Sheriff ocupă locul trei cu 17 puncte şi este urmată de Milsami, Zaria şi Speranţa Nisporeni. Saxan este lanterna roşie a clasamentului cu doar un punct acumulat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑