Samoa - SUA 25-16. Victorie fără emoții pentru naționala din Pacific



020 сентября 2015

**VIDEO** Samoa - SUA 25-16. Victorie fără emoții pentru naționala din Pacific

Samoa nu a avut emoţii în meciul cu Statele Unite ale Americii. S-a impus cu 25-16 şi a urcat pe primul loc în grupa B, la egalitate de puncte cu Japonia.

Ritualul Siva Tau al rugbyştilor din Samoa i-a intimidat pe americani, care s-au văzut conduşi cu 11-0 după o jumătate de oră de joc. Aflat la a doua selecţie pentru Samoa, Nanai Tim Williams a dat primul eseu al întâlnirii. Chris Wyles a punctat pentru Statele Unite, iar la pauză diferenţa a fost de șase puncte, scor 14 la 8.

În repriza secundă, ambele echipe au mai avut câte un eseu - naționala din Pacific a punctat prima, imediat după pauză, iar americanii au replicat spre final, prin Baumann.

La final, Samoa s-a impus cu 25-16 şi a urcat pe primul loc al grupei B. A acumulat 4 puncte, la fel ca Japonia. Samoa a ajuns de două ori în sferturile competitiei, în 1991 şi 1995.

Până la finalul lunii octombrie, Digi Sport transmite, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE în România, toate meciurile Cupei Mondiale, la care participă și naționala României.

Sursa foto: rugbyworldcup.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑