Pilotul echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câştigat Marele Premiu al statului Singapore



020 сентября 2015
Foto: singaporegp.sg

Scene incredibile în Marele Premiu din Singapore câştigat de Sebastian Vettel. Un spectator a intrat pe pistă printre maşinile care mergeau cu 200 kilometri pe oră. Cursa a fost întreruptă pentru scurt timp. La final, Vettel s-a impus în această întrecere, obţinând a doua sa victorie din acest sezon.

Germanul, care a obţinut a patra victorie în carieră pe circuitul Marina Bay, a fost urmat de australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull Racing şi de finlandezul Kimi Raikkonen, de la Ferrari. Germanul Nico Rosberg de la Mercedes a trecut linia de sosire al patrulea.

Cursa a fost una de coşmar pentru Lewis Hamilton. Campionul mondial en-titre a fost obligat să abandoneze după ce a avut probleme tehnice la monopost.

Întrecerea din Singapore a fost întreruptă pe câteva minute. Asta după ce un spectator a intrat pe pistă printre maşini în turul 37, atunci când bolizii aveau o viteză de peste 200 de kilometri pe oră.

După această etapă, Hamilton a rămas lider în clasamentul general. El are cu 39 de puncte mai multe decât al doilea clasat Nico Rosberg. Sebastian Vettel ocupă locul trei cu 203 de puncte, cu opt mai puţine decât compatriotul său de la Mercedes.

Cea de-a 14-a etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc pe 27 septembrie în Japonia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑