Roma-Sassuolo 2-2. Echipa lui Di Francesco e neînvinsă pe Olimpico, pentru al treilea an la rând



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Roma-Sassuolo 2-2. Echipa lui Di Francesco e neînvinsă pe Olimpico, pentru al treilea an la rând

Francesco Totti a înscris golul cu numărul 300 în tricoul Romei şi a marcat astfel pentru al 22-lea sezon consecutiv în Serie A TIM. Cu toate acestea, AS Roma a scos doar o remiză pe teren propriu cu Sassuolo, scor 2-2.

Pe Olimpico, Roma s-a împiedicat de Sassuolo, care a demonstrat şi pe terenul vicecampioanei că începutul bun de sezon nu este întâmplător.

Echipa antrenată de fostul jucător al capitolinilor, Eusebio Di Francesco, a deschis scorul în minutul 22, prin francezul Defrel.

În minutul 36, Totti a profitat de greşeala lui Consigli şi a marcat golul cu numărul 300 pentru Roma. Reuşita căpitanului giallorossilor a venit, însă, după un offside clar, nesemnalizat de arbitrul asistent.

Cu un minut înainte de pauză, pasa lui Floro Flores a fost transformată în gol de Politano, iar formaţia din nordul Italiei a trecut din nou în avantaj.

În Minutul 49, Mohamed Salah, jucător împrumutat de la Chelsea, a stabilit scorul final cu o execuţie frumoasă din afara careului, care l-a lăsat fără replică pe Consigli.

Roma - Sassuolo s-a terminat 2-2, iar cele două echipe au fiecare câte 8 puncte după primele 4 etape din Serie A TIM.

Este al treilea sezon consecutiv în care Roma nu reuşeşte să câştige pe teren propriu în faţa lui Sassuolo.

Roma: De Sanctis - Maicon (Florenzi 64), Manolas, Rudiger, Torosidis - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Salah, Totti (Dzeko 72), Iturbe (Iago Falque 50)

Antrenor: R. Garcia

Sassuolo: Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan (Biondini 59) - Politano (Berardi 81), Defrel, Floro Flores (Sansone 64)

Antrenor: E. Di Francesco

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑