Constantin Ţuţu şi-a organizat propriul turneu la Drochia. 30 de sportivi au concurat pentru un premiu pe cinste



020 октября 2014
Foto: publika.md

Constantin Ţuţu a organizat un nou turneu. De această dată, cel mai bun luptător KOK din Moldova a adunat 30 de sportivi la Cupa Campionului Democrat care s-a desfașurat la Drochia. Câştigătorii luptelor au primit dreptul de a reprezenta ţara la Campionatul European de K-1 amator.

Constantin Ţuţu continuă să promoveze luptele K-1 în toată ţara. Sportivul a organizat Cupa Campionului Democrat la Drochia. La turneu au participat 30 de sportivi.

"Vreau să mulţumesc sportivilor şi antrenorilor pentru că au acceptat ideea noastră să organizăm turneul aici. Pot să zic că avem o ţară mică, dar cu oameni cu suflet mare", a declarat Constantin Ţuţu.

Competiţia a oferit o surpriză de proporţii. Cunoscutul luptător, Denis Apăvăloaie a fost învins de Aureliu Ignat la categoria de 86 de kilograme.

"Să vă spun sincer m-am pregătit foarte multe de această luptă şi am aşteptat să înving", a spus Aureliu Ignat.

În cadrul turneului au avut loc 15 lupte, iar câştigătorul fiecărui duel vor fi selectați în lotul naţional de K-1 amator şi vor reprezentat Moldova la Campionatul European. Competiţia continentală este programată în perioada 20-23 noiembrie. Câştigătorii turneului de la Drochia au mai fost premiaţi de organizatori cu diplome și cupe.

Constantin Ţuţu a mai organizat în acest an Cupa Campionului Democrat şi în localitatea natală Băcioi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑