Valentino Rossi, din nou rege: A castigat Marele Premiu al Australiei si a devenit favorit la titlul de vicecampion



020 октября 2014

Multiplul campion mondial de la MotoGP, italianul Valentino Rossi, este din nou rege. Supranumit Doctorul, acesta a castigat Marele Premiu al Australiei si in acest sezon a devenit principalul favorit la castigarea locului doi.

 

Titlul de vicecampion mondial in acest sezon de Moto GP este practic in buzunarul italianului de la Yamaha, Valentino Rossi. Ieri, in cursa de la Melbourne, el a profitat de abandonul proaspatului campion Marc Marquez, si a castigat lejer.

 

Rossi nu a mai castigat pe circuitul de pe Phillip Island din 2005, in perioada in care domina acest gen de curse. Aceasta a fost cea de-a 69-a victorie in cariera italianului.Podiumul de la Melbourne a fost completat de spaniolul Jorge Lorenzo si britanicul Bradley Smith, care au profitat, la randul lor, de accidentul lui Cal Crutchlow.

 

Acesta a abandonat cursa cu doar doua tururi inainte de final, fiind pe locul doi.Dupa cursa din Australia, Valentino Rossi si-a consolidat locul doi in clasamentul general din MotoGP, avand acum 8 puncte fata de ocupantul locului trei, Jorge Lorenzo. In acest sezon vor mai avea loc doua curse, urmatoarea fiind programata pe 26 octombrie, in Malaezia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: valentino rossi, moto gp, motocicleta,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑