Simona Halep joacă miercuri cu Serena, la Turneul Campioanelor: “Nu am nimic de pierdut, mă voi bucura!”



020 октября 2014

 

**VIDEO** Simona Halep joacă miercuri cu Serena, la Turneul Campioanelor: “Nu am nimic de pierdut, mă voi bucura!”

Simona Halep a avut debutul perfect la Turneul Campioanelor, de la Singapore, învingând-o în primul meci pe Eugenie Bouchard, din Canada, scor 6-2, 6-3 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII). După joc, pe teren, Simona a mulțumit românilor care au încurajat-o frenetic din tribune și nu s-a sfiit să declare că abia așteaptă următoarea partidă, cu Serena Williams.

"Am jucat foarte bine. Sunt foarte fericită că mi-am regăsit jocul. Am reuşit câteva puncte câştigătoare, aşa că sunt foarte fericită. Îmi place acest turneu şi sper că şi spectatorii s-au bucurat de el. Eugenie este o sportivă de top şi va ajunge o mare jucătoare! Înseamnă mult să am prietenii şi familia alături de mine. De asemenea, sunt prezenţi şi fanii care anul trecut au fost alături de mine la Sofia. Mulţumesc şi echipei mele care mă susţine mereu!", a spus Halep, la finalul partidei.

Simona Halep a afirmat că în meciul de miercuri pe care îl va disputa împotriva Serenei Williams va încerca să lupte pentru fiecare punct şi să se bucure de joc, având în vedere că va evolua pentru prima oară în acest an împotriva liderului mondial: "Voi juca normal împotriva Serenei, voi încerca să mă bucur de meciul contra ei, pentru că nu am jucat în acest an. Este cea mai bună jucătoare din lume, nu am nimic de pierdut şi voi lupta pentru fiecare punct."

Turneul Campioanelor continuă marți la Digi Sport, cu meciurile din Grupa Albă. Maria Sharapova – Caroline Wozniacki și Petra Kvitova – Agnieszka Radwanska vor fi în direct pe Digi Sport 2, nu mai devreme de ora 14:30.

Simona va juca următoarea partidă miercuri, împotriva liderului clasamentului mondial, Serena Williams.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑