Mircea Sandu: ”Victor Pițurcă a fost împins să plece de la echipa națională, fără să existe variantă de înlocuire”



020 октября 2014

Mircea Sandu: ”**Victor Pițurcă a fost împins să plece** de la echipa națională, fără să existe variantă de înlocuire”

Mircea Sandu a spus că Victor Pițurcă n-a mai fost dorit la echipa națională în condițiile în care actuala conducere nici nu avea vreo soluție de avarie.

Războiul din fruntea fotbalului românesc, dintre Răzvan Burleanu și Mircea Sandu este departe de final. După ce reprezentanții Federației Române de Fotbal au spus că fostul președinte a fost dat în judecată (DETALII AICI), Mircea Sandu a lăsat de înțeles, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că și el va face o plângere penală la DNA.

”Nu-l dezmint eu acum pe Dragomir, dar ce să vă spun eu acum, că depun plângere la DNA împotriva lui Burleanu? Cineva va face o sesizare, deja se ocupă avocații. O să se ducă el la DNA, pentru că va avea o sesizare”, a replicat Sandu.

Actualul președinte de onoare de la Casa Fotbalului nu este de acord nici cu plecarea lui Victor Pițurcă.

”Este o problemă penală cea cu rezilierea contractului. Nu putea președintele cu consilierul lui și cu secretarul general să decidă asta. Și un leu dacă era de luat, trebuia luat.

Această hotârăre trebuia imediat trimisă, printr-o notificare către membrii Comitetului Executiv pentru ca aceștia să aprobe deciziile luate. Dacă nu se va aproba, cine va suporta consecințele?”, a mai spus ”Nașu’”.

”Pițurcă a fost împins să plece de la echipa națională. Nici măcar jumătate din acea sumă, adică 700.000, n-a mai fost plătită, deși Pițurcă a spus că era de acord cu plata.

Cum să dai afară un selecționer, care avea șapte puncte în campania de calificare, cu unul dintre cele mai mici salarii dintre toți selecționerii, și să n-ai nicio soluție? Că n-au niciuna. Dacă eram eu în locul lui, eram terminat până acum”, a conchis Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑