Se anunţă plecări de la Steaua. Postul vizat e cel de fundaş dreapta: "Avem 3 jucători acolo. Nu e util"



020 октября 2015

 

**VIDEO** Se anunţă plecări de la Steaua. Postul vizat e cel de fundaş dreapta:

Oficialii Stelei anunţă o revoluţie în lotul campioanei, în această iarnă, atunci când mai mulţi jucători se vor despărţi de echipa condusă de Mirel Rădoi. Primul post vizat este cel de fundaş dreapta.

Acolo, bucureştenii au 3 fotbalişti: Cornel Râpă, Paul Papp şi Jean Sony Alcenat. Primul a fost titular în ultimele 4 partide din Liga 1, iar, mai mult ca sigur, unul dintre ultimii doi va pleca de la gruparea roş-albastră, lucru recunoscut şi preşedintele de imagine, Helmuth Duckadam.

"Avem 3 jucători pe acest post şi nu vor rămâne toţi. Nu e util. Vor mai pleca jucători şi vor veni alţii. Ne aducem aminte şi câţi jucători au plecat din România şi nu au confirmat afară", a spus fostul mare portar, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cifrele spun clar că Steaua are nevoie de întăriri în avanposturi. De 8 ani roș-albaștrii nu au mai stat atât de prost în ofensivă, cu doar 17 goluri marcate după 14 etape. Singurii jucători care au dat randament după venirea sub comanda lui Rădoi sunt Hamroun şi Kharja.

"Se întâmplă să dai chix. Am luat o echipă întreagă de la Urziceni şi nu am reuşit. Am luat cei mai buni jucători de pe piaţă, trebuie să câştigăm campionatul. Nu poţi aştepta la infinit să confirme jucătorii.

În iarnă se trage linie şi se ştie pe cine ne vom baza în play-off şi pe cine nu. Nu ne-au ajutat nici rezultatele pentru a-i lăsa şi pe tineri să joace mai mult", a adăugat Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑