Miguel Cotto şi Canelo Alvarez. Declaraţii înaintea luptei pentru titlul de campion mondial



Foto: bleacherreport.com

Miguel Cotto şi Canelo Alvarez au fost reţinuţi în declaraţii şi nu s-au dat în spectacol la conferinţa oficială înainte de lupta pentru centura WBC la categoria mijlocie.

"Tot ce am de spus este că sunt gata pentru această luptă. Ştiu că este pregătit şi Canelo alături de echipa sa. Aşa că hai să luptăm şi să le oferim fanilor ceea ce aşteaptă de la noi", a spus Cotto.  

În schimb antrenorul lui Cotto nu a ezitat să facă show şi a declarat că elevul său îl va face praf pe Alvarez: "Am văzut multe lupte cu participarea lui Alvarez. L-am studiat bine şi am un plan bun pentru ca Miguel să-l doboare. Îl vom demola rundă cu rundă şi vom obţine victoria înainte de limită. Cred că toate luptele trebuie să se încheie prin knock-out, iar acest meci nu este o excepţie." 

"Va fi o luptă dificilă, dar m-am pregătit bine şi sunt gata să vă ofer o luptă incendiară", a spus Alvarez. 

În vârstă de 35 de ani, Cotto a câștigat patru titluri mondiale la categorii diferite și are în palmares 40 de victorii și trei înfrângeri la profesioniști.

Viitorul său adversar, Saul Alvarez, este cu zece ani mai tânăr şi a disputat până acum 47 de meciuri. Mexicanul a obţinut 45 de victorii, 32 dintre care au fost înainte de limită, a suferit o înfrângere, iar un duel l-a încheiat la egalitate. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑