Gorobsov, după golul de 3 puncte cu Petrolul: "A fost ciudat, după plecarea lui Bergodi"



020 декабря 2015

 

**VIDEO** Gorobsov, după golul de 3 puncte cu Petrolul:

VIDEO Petrolul - ASA Tg. Mureș 0-1. Nicolas Gorobsov a adus victoria târgmureșenilor în ultimul meci oficial al anului, marcând unicul gol al partidei cu Petrolul, de la Ploiești, dintr-o lovitură liberă.

Acesta a fost primul gol al mijlocașului în tricoul celor de la ASA, pentru care joacă din vara lui 2014. A mai marcat de două ori în Liga 1, pe când juca la ACS Poli Timișoara, în sezonul 2013-2014.

Gorobsov (26 de ani) a discutat, la final despre cele 3 zile în care echipa a fost pregătită de antrenorul cu portarii și de 3 jucători experimentați: Gabriel Mureșan, Eduard Stăncioiu și Pablo Brandan.

"Suntem mulțumiți pentru victoria obținută aici, pe un teren greu și cu o echipă bună. Am reușit să încheiem anul 2015 cu o victorie și asta e cel mai important. Vrem să avem o vacanță liniștită și să ne pregătim pentru anul viitor. Am avut doi oameni în plus, dar am suferit. Poate că am fost puțin relaxați și cei de la Petrolul au venit peste noi, dar contează doar că am reușit să câștigăm", a declarat Nicolas Gorobsov, la finalul meciului Petrolul - ASA 0-1.

"A fost ciudat că mister Bergodi a plecat cu 3 zile înainte de pauză. Am stat liniștiți și mereu am fost un grup unit. Am făcut antrenamente cu Muri (n.r. Gabriel Mureșan), Brandan, Edi (n.r. portarul Eduard Stăncioiu) și mai ales cu antrenorul de portari. Ne bucurăm pentru cei 4 care au fost antrenori. Am reușit să facem o săptămână bună și cei 3 jucători-antrenori ne-au creat o atmosferă bună. A fost ciudat, dar ăsta e fotbalul, trebuia să câștigăm", a adăugat mijlocașul care a adus victoria târgmureșenilor la Ploiești.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑