Dinamo construiește echipa în jurul lui Palic! "Randamentul lui va crește"



020 декабря 2015

 

**VIDEO** Dinamo construiește echipa în jurul lui Palic!

VIDEO CFR Cluj - Dinamo 1-1. Antun Palic a adus un punct pentru Dinamo la Cluj, în ultimul meci oficial al anului, iar antrenorul Mircea Rednic are planuri mari pentru mijlocașul croat.

Palic (27 de ani) se află la al doilea gol consecutiv pentru alb-roșii, după cel care a adus calificarea în semifinalele Cupei României. În sfertul de finală cu Astra, croatul a punctat în minutul 90+4, după ce giurgiuvenii egalaseră tot în prelungiri.

Mircea Rednic a anunțat că va construi echipa în jurul croatului și anticipează că acesta va fi din ce în ce mai bun, mai ales că a venit la Dinamo nepregătit și a evoluat continuu.

"A fost un meci de luptă, frumos, cu multe ocazii, bine că nu am pierdut. N-a fost ușor, după două meciuri foarte grele. S-au comportat bine, tactic am stat bine, ei au avut posesie dar fără pericol. În repriza a doua am avut 3 situații de a marca, dar n-am reușit, iar scorul este echitabil. Nu am ce să îi reproșez lui Cerniauskas la faza golului primit. El a avut o paradă extraordinară, dacă e să reproșez ceva, le reproșez celor din jur, care au dormit. Fai și Puljic foarte ușor depășiți, au dormit și au fost surprinși la faza golului. Nu e posibil așa ceva, dar asta e", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului CFR Cluj - Dinamo 1-1.

"Palic este un transfer reușit, un băiat extraordinar, un jucător care va rămâne. Echipa se va construi în jurul lui. Plus că randamentul lui va crește, pentru că a venit nepregătit. Sper să mai aducem doi-trei pe lângă el, altfel va arăta echipa cu el sau cu jucători experimentați și valoroși pe lângă el", a adăugat tehnicianul lui Dinamo.

La Cluj a debutat în tricoul lui Dinamo și Valentin Ionuț Costache, un mijlocaș în vârstă de numai 17 ani. A intrat în minutul 62, în locul lui Gavrilă și s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Rednic. "Costache s-a comportat foarte bine. Știți că pun accept pe jucătorii tineri, dacă rezultele ne permit, asta facem, trimitem jucători tineri", a mai spus antrenorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑